fbpx
Hjälp att skriva objektsbeskrivningar

Mäklarens bästa vän

Spara tid och låt oss skriva dina objekts­beskrivningar

Har du objekt att sälja men får slita med formuleringarna? Låt någon av våra erfarna copywriters hjälpa dig att skriva objektsbeskrivningar istället.

En bra objektsbeskrivning gör stor skillnad. Bostäderna kommer bättre till sin rätt samtidigt som du som mäklare sparar tid och kan fokusera på det du gör bäst – att sälja. Mäklartexter som är välskrivna ger också nöjdare säljare och ett större förtroende för dig som mäklare. 

Tack vare god kapacitet kan vi leverera bra texter med snabba ryck. Vi skriver objektsbeskrivningar som sticker ut i mängden, med relevant innehåll och målande beskrivningar utan klyschor.

Processen är enkel: Förse oss med fakta, bilder och planritning så skriver vi en objektsbeskrivning som skiljer sig från mängden. Och du har den förstås enligt överenskommen deadline. Det är inte krångligare än så.

Prova oss gärna genom att ta del av vårt nykundserbjudande nedan.

Erbjudande: Första objektet till halva priset!

Testa oss till rabatterad pris. Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar.
Eller ring Eva på 0709-60 35 34.

Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.