fbpx

Ja, någon form av manus är att rekommendera – både för att det ger trygghet i inspelningssituationen, och för att inte podden ska bli spretig och rörig. Ett manus minskar också risken för många omtagningar och redigeringstimmar.

Ja, vad ska man med en podd till? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig och dötrist och tråkig och... alldeles underbar! Om ni är villiga att lägga in det där extra lilla knippet energi för att skapa er podd så finns det faktiskt inga nackdelar.

När du har bestämt dig för att starta en företagspodd är det viktigt att först fundera på vad det är du egentligen ska prata om. Ditt företag såklart! Eller?

Två av tre svenskar lyssnar idag på poddar, och antalet väntas bara öka. Företagspoddar är inget undantag. Din publik finns där ute, men vad behöver du veta innan du startar podda? Vi delar med oss om hur processen går till.

Botanisera bland goda råd inför er företagspodd

Är du redo att ta klivet och starta en företagspodd? Vi har samlat ihop våra bästa tips och råd för att guida dig på vägen. Som en liten handbok i poddande, helt enkelt.

Behöver du hjälp med din podd? Begär en offert.

Klicka på knappen, beskriv vilka delar du behöver hjälp med och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar.
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.