Kom ut ur radioskuggan — spela in en podcast

image

Allt fler upptäcker podden som ett suveränt content-format med möjlighet att föra ut och berätta om nyheter, branschfrågor och trender med mera. Med egen fullt utrustad poddstudio erbjuder vi allt från inspelning och redigering till idé, speakerpålägg och eventuell musik – hela vägen till publicering. Fortfarande osäker? Testa och gör ett pilotavsnitt!

 
 •  
 • Idé & koncept

  Idéer och förslag för form och struktur, möjliga gäster och teman, musik och vinjett med mera.

 
 •  
 • Redigering

  Klippning och redigering till rätt längd och format samt med eventuell indelning i olika block.

 
 •  
 • Spela in en livepodd

  Genom att spela in podden live inför publik ger du avsnittet en extra nerv. Vi kan hjälpa till med tekniken på plats och sköta inspelningen.

 
 •  
 • Inspelning

  Komplett studio för både klassiska ”samtalspoddar” och mer genomarbetade programformat. Kan också spela in hos er.

 
 •  
 • Publicering

  När podden är klar hjälper vi till med publicering så att den blir tillgänglig för alla som vill lyssna.

 
 •  
 • Lär dig göra podd

  Vill du göra podcasten själv, men vet inte riktigt var du ska börja eller hur du ens gör? Gå kurs hos oss!

 
 
image

Poddstudion står redo

Bord, stolar, mickar, utrustning – i våra egna lokaler har vi en komplett poddstudio tillgänglig. I studion gör vi hela poddproduktionen för våra kunder, men kan även erbjuda inspelningsplats och utrustning för dig som själv ska producera en podd.

 
Snacka om brott

Brottsförebyggande rådet (Brå) har valt att berätta om sin forskning i podden Snacka om brott, som har passerat över en halv miljon nedladdningar. Vi producerar den i vår poddstudio på Gärdet.

Tack för din ansökan!

Bemannings- och rekryteringsföretaget TNG bestämde sig för att göra en jobbsökarpodd med handfasta tips. Resultatet blev Tack för din ansökan!, inspelad och redigerad hos oss.

 

 

Rekondo

Copyfabriken producerar ledarskaps-podden Rekondo, där konsulten Holger Björklund samtalar om ledarskap ur olika perspektiv med spännande profiler.

SUP46

SUP46  får hjälp med produktionen av  SUP46, Start-Up Podcast of Sweden.  En podd med spännande gäster och samtal inom start-up-världen.

 

Säkerhetsstudion

Copyfabriken hjälper Nokas, ett av Nordens största säkerhetsföretag, att producera podcasten Säkerhetsstudion. Här delar Nokas med sig av tips och kunskap i diverse säkerhetsfrågor.

The energy forecast

Hur ser energiförsörjningen ut i framtiden?  Hur går vi från brunt till grönt? Företaget Climon spanar med hjälp av gäster och egna experter. Copyfabriken producerar The Energy Forecast.

 

Samhällspassion

Konsultföretaget Governo, som hjälper den offentliga sektorn med goda råd, har startat podden Samhällspassion. Inspelad och redigerad av Copyfabriken.

Gymnasievalspodden

Gymnasium.se vägleder unga i sitt val till gymnasiet och inspirerar genom Gymnasievalspodden. Podden produceras av Copyfabriken.

 
 
Behöver du hjälp med en podcast? Låt oss räkna på det!

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.

 

Begär offert

 

 

kontakt
E-post
hej@copyfabriken.se
Telefon
070-539 26 62
Adress
Brantingsgatan 41, 115 35 Stockholm