fbpx
Om oss

Några ord om oss

Ordens medelpunkt. Med lite snack och mycket verkstad.

Copyfabriken löser alla slags behov av texter och budskap. Vi hjälper kommunikations- och marknadsavdelningar på företag, men även reklam- och designbyråer och andra kolleger i branschen. Från högkvarteret vid Gärdet i Stockholm servar vi kunder på flera orter i Sverige.

Vi vågar kalla oss en totalbyrå eftersom vårt team av copywriters och skribenter har en ovanligt bred samlad erfarenhet av alla typer av kommunikation och branscher. Från mat och livsmedel till mode, it och industri. Konsument, B2B, reklam, information, redaktionellt. Höjden finns i vår förmåga att hjälpa till med strategiska kommunikationsfrågor och varumärkesplattformar, likaväl som slutproduktion, finputsning och språkvård.

Så, vad går vi igång på?

Förutom morgonkaffet? Jo, att vi vill hjälpa företag och organisationer att nå fram med kommunikation som är intressant, kristallklar och lätt att tycka om. Vare sig det handlar om att sälja en produkt, förmedla kunskap eller väcka engagemang.
I en värld som blir alltmer digitaliserad och globaliserad, där allt mer kommunikation ska produceras i allt fler kanaler, är vi en snabb, lättillgänglig och strategisk partner som löser våra kunders kommunikationsbehov, sparar deras tid och hjälper dem att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp, på rätt plats, i rätt tid, på rätt sätt.

Behöver du en copywriter eller en skribent? Tveka inte att kontakta oss.

Klicka på knappen, beskriv ditt behov och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.