fbpx
Om oss

Några ord om oss

Lite snack och mycket verkstad.

Copyfabriken är en copybyrå som löser alla behov av texter och budskap. Vi hjälper kommunika­­tions- och marknadsavdelningar på företag, men även reklam- och designbyråer och andra kolleger i branschen. Från högkvarteret vid Gärdet i Stock­holm servar vi kunder på flera orter i Sverige.

Vår fabrik består av erfarna copywriters och skribenter, alla med olika styrkor och speciali­teter. Under vårt tak finns gedigen kunskap och erfarenhet inom såväl konsumentvaror som teknisk b2b och samhällsinformation. Flera av oss har journalistutbildning och redaktionell erfarenhet vilket ger oss ovanligt stor bredd och kapacitet.

Vår kärna är ord och budskap, men behöver du hela paketet kan vi ta rollen som projektledare och ta fram allt du behöver, med hjälp av formgivare, fotografer, filmare, webbvirtuoser, tryckerier med mera i vårt nätverk. När det gäller podcastproduktion är vi dock självförsörjande med egen studio och redigering.

Så, vad går vi igång på?

Förutom morgonkaffet? Jo, att vi vill hjälpa människor och organisationer att förstå varandra. Nå fram med kommunikation som är intressant, kristallklar och lätt att tycka om. Vare sig det handlar om att sälja en produkt, förmedla kunskap eller väcka engagemang. För att vi råkar vara bra på det, och för att vi ser ett stort behov av vårt jobb.
Detta i en tid då många företag och organisa­tioner har svårtatt hinna ge sin kommunikation den uppmärksamhet och omsorg den behöver. Då vill vi vara den som löser våra kunders kommunikationsbehov, sparar deras tid och hjälper dem att nå resultat. Vi vill också dela med oss av det vi kan till alla som vill veta mer om kommunikation.

Behöver du en copywriter eller en skribent? Tveka inte att kontakta oss.

Klicka på knappen, beskriv ditt behov och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
070-539 26 62
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Instagram | LinkedIn
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.