image

En fabrik med lite snack och mycket verkstad

Copyfabriken är en kommunikationsbyrå som löser alla behov av innehåll, texter och budskap. Vi hjälper kommunikations- och marknadsavdelningar på företag, men även reklam- och designbyråer och andra kolleger i branschen när de behöver copy och content. Vårt gäng av erfarna kommunikatörer täcker tillsammans alla typer av produktion, från kampanjer och marknadsföring till redaktionellt innehåll, filmer och podcasts. Från högkvarteret vid Gärdet i Stockholm servar vi kunder på flera orter i Sverige.

 

Så får vi mer gjort

Copyfabriken består av seniora copywriters och kreatörer, alla med olika styrkor och specialiteter. Under vårt tak finns gedigen kunskap och erfarenhet inom såväl konsumentvaror som teknisk b2b och samhällsinformation. Flera av oss har journalistutbildning och redaktionell erfarenhet vilket ger oss ovanligt stor bredd och kapacitet. En annan styrka är att vi ägnar i stort sett all vår tid åt själva produktionen – analysera, skriva, filma, redigera. Det gör att vi får mycket gjort och att vi kan hjälpa många kunder med allt från större projekt till små men viktiga ”panikjobb”. Vår kärna är ord och budskap, men behöver du hela paketet kan vi ta rollen som projektledare och ta fram allt du behöver, med hjälp av formgivare, fotografer, webbvirtuoser, tryckerier med mera i vårt nätverk.

 

 

Vad går vi igång på?

Förutom morgonkaffet? Jo, att vi vill hjälpa människor och organisationer att förstå varandra. Nå fram med kommunikation som är intressant, kristallklar och lätt att tycka om. Vare sig det handlar om att sälja en produkt, förmedla kunskap eller väcka engagemang. För att vi råkar vara bra på det, och för att vi ser ett stort behov av vårt jobb i en tid då många företag och organisationer har svårt att hinna ge sin kommunikation den uppmärksamhet och omsorg den behöver. Då vill vi vara den som löser våra kunders kommunikationsbehov, sparar deras tid och hjälper dem att nå resultat. Vi vill också dela med oss av det vi kan till alla som vill veta mer om kommunikation.

 

 
kontakt
E-post
hej@copyfabriken.se
Telefon
070-539 26 62
Adress
Brantingsgatan 41, 115 35 Stockholm