fbpx
Hjälp att skriva mäklarannonser

lägg din tid på sälja

Låt oss skriva dina mäklar­annonser

Har du många objekt men hinner inte skriva texten? Lugn, våra erfarna copywriters hjälper dig att skriva din mäklarannons på ett säljande sätt. Antingen skriver vi från scratch eller förädlar ditt utkast.

En bra objektsbeskrivning gör skillnad mellan en bra och en bättre affär och om vi fixar texten kan du som mäklare fokusera på det du är bäst på — att sälja. En välskriven mäklartext ger dig också fler nöjda kunder och ger dig som mäklare ett högre förtroende bland säljare.

Processen är enkel: Du förser oss med fakta, bilder och planritning så skriver vi en mäklarannons som sticker ut, med relevant innehåll utan klyschor och du har den enligt överenskommen deadline. Det är inte krångligare än så.

Vi finns i Stockholm men du kan finnas varsomhelst i landet. Tveka inte att höra av dig redan idag så får du veta mer om hur vi jobbar eller se exempel på vad vi har skrivit tidigare!

Prova oss genom att ta del av vår nykundsrabatt nedan. :)

Erbjudande: Första objektet till halva priset!

Testa oss till rabatterad pris. Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar.
Eller ring Eva på 0709-60 35 34.

Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.