fbpx
Vässa årsredovisningen med erfarna skribenter

ord till framvagnen

Vässa årsredovisningen med erfarna skribenter

Årsredovisningen är kanske er viktigaste publikation. För viktig för att inte satsa på textkvaliteten. Ofta vänder sig årsredovisningen till en betydelsefull målgrupp, därför kan det vara en bra idé att ta hjälp av en professionell skribent när det kommer till texterna i framvagnen. På Copyfabriken sitter skribenter med lång erfarenhet av alla typer av texter – inklusive årsredovisningar.

Våra skribenter kan hjälpa er med allt från att samla material till framvagnen genom intervjuer med medarbetare, till att presentera era produkter eller tjänster, spökskriva ”vd har ordet” eller sammanfatta året som gick. Resultatet blir en välskriven årsredovisning med rätt budskap, ton och känsla för just ert företag eller organisation.

Copyfabriken kan antingen hjälpa er att skriva framvagnens texter från scratch, eller hjälpa till med språkgranskning om ni redan har färdiga utkast. Vi skriver årsredovisningstexter såväl på svenska som engelska.

Behöver du en skribent till fram­vagnen? Hör av dig!

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.