fbpx
Vår poddbyrå hjälper dig med din podcast

mobil poddstudio

När ni vill spela in en podcast på plats hos er

Ibland passar det inte att åka till en studio med era gäster. Då kan vi komma till er. På Copyfabriken har vi en mobil podcaststudio som kan förvandla ert kontor till en tillfällig inspelningslokal.

Vi tar med oss all teknik som behövs, inklusive mikrofoner och bordsstativ, och vår tekniker sköter om inspelningen precis som om ni hade kommit till oss. Välj om ni vill spela in ett enstaka avsnitt, eller passa på att spela in flera. Vi har kapacitet att spela in upp till fyra personer med varsin mikrofon samt möjlighet att ha med gäster på distans. För bästa resultat rekommenderar vi att använda ett konferensrum som är hyfsat dämpat och gärna fritt från ventilationsbrum. 

Det här är en tjänst som vi kan erbjuda företag och organisationer som är baserade i Stockholm. Intresserad? Skrolla ner till vår offertknapp!

Sugen på att starta en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Vill du spela in podd på plats hos ditt företag? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv vad du behöver hjälp med eller undrar över. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Eller ring 070-369 54 09 och prata med Bjarne.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.