fbpx
Hyr en copywriter

resurs på plats

Läge att hyra en copy­writer? Då har du kommit rätt.

I vissa projekt passar det bäst med hjälp på plats under en viss tid. Då kan du hyra en copywriter eller skribent av oss som kan jobba hos er under önskad tid.

Att få hjälp på plats passar bra i intensiva projekt där det är viktigt att kunna ta snabba och spontana möten. Exempelvis webbprojekt eller mer komplexa projekt där intervjuer och dagliga avstämningar är nödvändiga. Eller när du behöver en vikarie då er egen copywriter eller skribent är bortrest, sjuk eller föräldraledig.

Vi skräddarsyr upplägget helt efter dina önskemål. Hjälp några dagar i veckan under en period? Eller på heltid under en viss tid? Du väljer.

Kontakta oss så tar vi ett snack om hur ett upplägg skulle kunna se ut för just ditt företag eller din organisation. Vi är redo att rycka både ut och in!

Behöver du hyra en copywriter? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.