fbpx
Låt oss hjälpa dig med din Joomla-hemsida

få ut mer

Låt oss hjälpa dig med din Joomla-hemsida.

Har du en hemsida i Joomla och behöver hjälp? Vi har erfarna tekniker som är specialiserade på Joomla.

Att företagets hemsida rullar är affärskritiskt. Hemsidan är ofta det första steget till nya kunder, och också det första som de ser av er. Därför är det otroligt viktigt att den visar er från er bästa sida, och framförallt att det fungerar som den ska. Det kan vi hjälpa er med. 

Vi har gjort många hemsidor i Joomla under årets lopp och är erfarna inom både produktion, problemlösning och optimering. Skrolla ner för att läsa mer om vad vi kan erbjuda.

joomla-tjänster

Vad behöver du för hjälp till din Joomla-hemsida?

Designmall

Vi kan installera en ny designmall och anpassa den efter dina grafiska önskemål. Så att dina kunder får ett bra första intryck.

Förbättrad funktionalitet

Vi kan lägga till smarta ”extensions” för att få utökad funktionalitet och göra din Joomla-hemsida mer användarvänlig.

Sökmotoroptimering

Att synas på Google är ett måste för att du ska kunna bli upptäckt av nya kunder. Vi hjälper dig att sökmotoroptimera din Joomla-hemsida för ett bättre resultat.

Versionshantering och säkerhet

Bristande säkerhet kan ge stora konsekvenser. Som din Joomla-konsult kan vi hjälpa dig att uppgradera systemet så att din hemsida blir både säkrare och fungerar som den ska.

Webbshop

Har du eller vill skapa en webbshop? Vi kan hjälpa dig med både uppbyggnad och underhåll.

Innehåll

Vi kan givetvis också hjälpa till att fylla din Joomla-hemsida med innehåll. Allt från webbtexter till bilder och filmer.

Behöver du hjälp med din Joomla-hemsida? Tveka inte att höra av dig!

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Bjarne på 070-369 54 09.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.