fbpx
Whitepaper

visa din expertkunskap

Ta vår hjälp att skriva ditt white paper

White paper är ett bra sätt att marknadsföra ditt företag. Du förmedlar nyttig och användbar kunskap på ett objektivt sätt, vilket skänker tyngd och trovärdighet till ditt företag. Copyfabriken kan hjälpa dig att skriva ditt white paper.

Ett white paper brukar vara 4–6 sidor långt och presenterar lösningar på ett problem på ett opartiskt sätt. White papers är ett bra sätt att visa att du är expert inom ditt område. Men för att de ska vara lättillgängliga och intressanta att läsa är det viktigt att de är professionellt skrivna.

Copyfabrikens copywriters skriver white papers åt flera företag. Underlaget kan vara faktatexter, rapporter och undersökningar. Det kan också vara en intervju med dig eller dina kolleger. Eller en kombination förstås.

Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om hur vi jobbar med white papers och ge exempel på tidigare uppdrag.

Behöver du hjälp att skriva ett white paper? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.