fbpx

väl valda ord till framvagnen

Erfarna copywriters som lyfter er årsredovisning

Årsredovisningen är en viktig publikation. För viktig för att inte hålla fanan högt när det gäller texter. Speciellt eftersom den ofta vänder sig till en betydelsefull målgrupp. Vi har erfarna copywriters som kan hjälpa dig att skriva en framvagn med rätt budskap, ton och känsla.

Hos oss kan du få hjälp av en professionell copywriter att skriva årsredovisningstexter från scratch, men också att copyputsa färdiga utkast. På svenska eller engelska. Vi kan genomföra intervjuer med medarbetare för att få underlag till framvagnen, eller hjälpa er att presentera era produkter eller tjänster. Vi kan också spökskriva ”vd har ordet” eller skriva texten som sammanfattar året som gått. Om det behövs kan vi dessutom hjälpa till med strukturen.

Letar du efter en copy­writer till fram­vagnen? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.