fbpx
Copyputsning

slipa din diamant

Låt oss hjälpa dig med copy­putsning

Dina texter är en stor del av din kommunikation till dina kunder. De ger ett första intryck, förmedlar dina budskap och påverkar förtroendet. Därför är det otroligt viktigt att dina texter är välskrivna, lättlästa och säger det du vill säga på bästa sätt. Då kan det vara mycket värt att ta hjälp med copyputsning av en flyhänt copywriter.

Hos oss sitter copywriters med lång erfarenhet av att vässa texter. Vi kan se över både längre och kortare texter om allt mellan himmel och jord. Med omsorg om varje ord kan vi förbättra struktur, formuleringar och ordval så att dina texter får ett bättre flyt och känsla, se till att eventuella språkfel suddas bort. Allt så att texterna kan fylla sitt syfte – att kommunicera dina budskap och skapa förtroende.

Dessutom är det en kostnadseffektiv hjälp eftersom vi enbart utgår från din text. Testa oss, så får du känna på hur vi kan förädla din ord.

Så copyputsar du!

01
Vässa rubriken.
Den ska trots allt sälja in resten av texten. Se till att den är aktiv och inte bara en överskrift. Våga ta ut svängarna.
02
Se över strukturen.
Kommer de olika delarna i rätt ordning? Finns det en röd tråd? Kanske läge att skapa, gärna pratiga, underrubriker som leder läsaren genom texten?
03
Variera längden på meningarna.
Skapa en harmonisk rytm genom att blanda korta och långa meningar. Och undvik superlånga meningar.
04
Var inte rädd för att stryka.
De flesta texter tjänar på att tajtas till. Bort med dödköttet. Du kommer blir förvånad över hur mycket bättre texten kan bli!
05
Call to action.
Om du vill att läsaren ska agera på ett visst sätt efter att ha läst texten, är det tydligt uttryckt?

Behöver du hjälp med copy­putsning? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.