fbpx
Erfaren skribent för dig i Malmö

Hej, webb- eller digitalbyrå!

Om ni fixar webben, ordnar vi texterna

Webbplatsen är idag den viktigaste kommunikationskanalen för de flesta företag och organisationer. Med Copyfabriken som en strategisk partner för copywriting kan ni erbjuda mervärdet av bra webbtexter för era kunder, så att texterna håller samma höga nivå som design och funktion. Oavsett om er kund behöver hjälp med att skriva texterna, förbättra dem eller om de bara behöver språkgranskas och korrekturläsas.

Vi stöttar våra webbyråvänner hela vägen

Det börjar med en bra struktur
Vi är gärna med redan från uppstarten av ett projekt, som bollplank även kring webbplatsens struktur, menyer etc. Med ett antal webbprojekt bakom oss har vi stor erfarenhet av att skriva för webben, men också av att utifrån kundens verksamhet skapa en lättöverskådlig, användarvänlig struktur som utgår från besökarens behov.
Copy för hela sajten, och hela slanten
När det finns en färdig struktur skriver vi texterna till varje sida och undersida. Tydligt och klart så att det blir enkelt att placera rätt text på rätt plats. Vi ser också gärna över och föreslår texter på knappar, boilerplate, kontaktformulär och andra pusselbitar, så att språket blir konsekvent. Vi kan antingen ha direktkontakt med slutkund angående texterna, eller endast ha kontakt med er – det bestämmer ni.
SEO-optimering
Självklart skriver vi texterna utifrån ett SEO-perspektiv, med önskade sökord i rubriker och brödtexter. Vi kan även bistå med osynliga landningssidor för specifika målgrupper och sökmönster, liksom meta-taggar och meta-beskrivningar.

Några exempel på övriga tjänster

Skriva blogginlägg
Ni vet ju om någon att det är viktigt att hålla sajten levande. Vi kan bl.a. skriva blogginläggen.
UX-writing
Vi kan hjälpa till att formulera korta budskap som utgår från användarens upplevelse. På webb, i app eller annan form.
Case-artiklar – värdefullt online
Kundcase är ett utmärkt sätt att skapa trovärdighet för sin kunskap, produkter och tjänster. Även online.
Marketing Automation-copy
När kunderna vill ha hjälp med Marketing Automation, blir behovet stort att skapa relevant innehåll.
Skriva för sociala kanaler
Hjälp till era kunder att hålla fanan högt när det gäller sociala medier. Vi kan skriva löpande.
Podcasthjälp hela vägen
Om din kund vill börja podda, kan vi hjälpa till hela vägen. Från inspelning till redigering och publicering.

Vanliga frågor

Hur skulle ett samarbete kunna se ut?
Vi tänker oss ett samarbete som ska vara så enkelt och samtidigt så lönsamt som möjligt för er byrå. Det bästa (och enklast för er) är att vi har direktkontakt med kunden när det gäller underlag och material, och bollar copyförslag med kunden. En annan variant är att allt går via er och att vi arbetar under ert varumärke. Oavsett ska ni givetvis ha en del av kakan för det vi gör för er kund.

Testa oss! Det bästa sättet att ta reda på om vi passar för varandra.

Klicka på knappen och beskriv ditt behov och skicka förfrågan till oss. Eller om du bara har en fråga. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Du kan också ringa Eva på 0709-60 35 34.
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.