fbpx
Erfaren skribent för dig i Malmö

Hej, inhousebyrå!

Får vi lätta er börda?

Har er inhousebyrå eller marknadsavdelning mycket på sitt bord? Får ni allt mindre tid  på grund av allt content och alla andra kommunikationsinsatser som brinner i knutarna?

Då finns Copyfabriken till hands för att lyfta en del jobb från både dina och dina medarbetares axlar. Vi kan skriva allt från kampanjcopy, webbtexter, förpackningscopy, webbcopy, pressreleaser, nyhetsbrev, rapporter och artiklar till inlägg i sociala medier. Vi kan givetvis även finputsa era utkast. Vid akuta behov eller på löpande basis.

Läs mer om vad vi kan hjälpa till med nedan!

Ord som säljer, berättar och påverkar.

Reklam och redaktionellt
Vi hjälper till med texter som säljer, berättar eller påverkar. Det betyder att vi kan ta fram texter till säljmaterial, kampanjer och marknadsföring, likaväl som redaktionellt content, kundcase, white papers och blogginlägg. Här kan vi jobba utifrån faktaunderlag från er, eller göra egen research och även föreslå ämnen och vinklar.
Redigering och finputsning
En rapport som behöver kortas ner, skrivas om till en mer lättillgänglig version eller anpassas till webben? Material och dokument som behöver språkgranskas eller korrläsas? Det fixar vi, med mångårig erfarenhet av språkvård och att vässa eller lätta upp även de mest komplexa och faktatunga texter.
Enkla och erfarna
Våra copywriters har tillsammans runt 90 års erfarenhet, dessutom inom alla typer av branscher, kanaler och format. Det gör att vi har rutinen som behövs för att snabbt kunna sätta oss in i ert område och era behov. Det är också enkelt att vända sig till oss. Ring eller mejla och vi återkopplar samma dag. Vi har väldigt kort startsträcka vilket är en fördel eftersom behovet av extern copyhjälp ofta uppstår plötsligt. Men vi kan även vara din förlängda arm för regelbunden produktion.

Några exempel på uppdrag

Artiklar till Lottakåren
I flera år har vi löpande skrivit artiklar till Lottakåren, som de publicerar på sin hemsida.
Engelska texter till Hemfrid
Allt viktigare att ha texter även på engelska. Vi hjälpte Hemfrid med en engelsk version av sin huvudbroschyr.
Löpande hjälp till Green AI Cloud
Denna smarta och klimatanpassade AI-beräkningstjänst får löpande hjälp med texter till presentationer, konsultprofiler, hemsida och LinkedIn-artiklar.
Årsredovisning till Addvise
Vi skrev hela framvagnen Addvise årsis efter att ha intervjuat nyckelpersoner på företaget.
Case-artiklar till en rad kunder
Kundcase är ett utmärkt sätt att skapa trovärdighet. Vi har bl.a. hjälpt C2 Management, Kavo och Binovi.
Workshop om sociala medier för FMV
Försvarets Materielverk ville ha lite inspiration och input kring innehåll i deras sociala kanaler. Vi körde en workshop online.
Webbtexter till Cirkus Cirkör
När denna omtalade akrobatikcirkus behövde texter till nya hemsidan, ringde de till oss.
Voice-over-manus till Samtrans
Vi hjälpte Samtrans med voice-over-manus till deras företagsfilm. Ett uppdrag via designbyrån Silver.
Podcasthjälp till Atlas Copco
HR-avdelningen på Atlas Copco gör podden The People Podcast. Vi spelar in på plats hos dem och klipper podden.

Vanliga frågor

Hur jobbar ni?
Vi försöker hålla arbetsprocessen så enkel som möjligt. Givetvis vill vi ha en tydlig brief, antingen skriven, förmedlad via ett möte eller en kombination. Oftast har du direktkontakt med den som skriver. Tillsammans sätter vi en tydlig tidsplan och kommunicerar löpande om så behövs.

Testa oss! Det bästa sättet att ta reda på om vi passar för varandra.

Klicka på knappen och beskriv ditt behov och skicka förfrågan till oss. Eller om du bara har en fråga. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Du kan också ringa Eva på 0709-60 35 34.
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.