fbpx
Här finns en poddstudio att hyra

mikrofonerna är riggade

Behöver du hyra en poddstudio på Gärdet?

Ett stenkast från Tessinparken på Gärdet hittar du vår fullt utrustade och mysiga poddstudio. En erfaren tekniker hjälper er med allt utom pratet. Här får fyra personer plats runt bordet med varsin mikrofon. Även en distansgäst via telefon eller Skype får plats.

När inspelningen är klar levererar vi separata ljudspår för varje deltagare. Vill ni kan vi även hjälpa till med redigering av avsnittet.

Det är lätt att ta sig hit, med Gärdets tunnelbanestation på 20 sekunders promenadavstånd. Väl inne i vår hemtrevliga poddstudio kan både du och dina gäster känna er bekväma att ta ut i svängarna och gå dit samtalet leder er. Medan vi självfallet ser till att ljudet som spelas in håller hög kvalité.

Tveka inte att höra av dig om det låter intressant. Ni blir välkomnade av nybryggt kaffe, fikabröd och en tekniker som står redo med Rec-knappen.

Poddstudion står redo. Den är optimerad för fyra personer, men givetvis kan ni vara färre. Vi kan även ta med gäster på distans om det skulle behövas. Teknikern sitter på andra sidan det ljudabsorberande draperiet, så att ni kan gå ostörda in i er poddbubbla.
Image

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Sugen på att starta en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver hjälp att spela in en podcast? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.