fbpx
Här finns en poddstudio att hyra

Rec-knappen står redo

Hyr vår mysiga podcaststudio på Gärdet

Letar du efter en podcaststudio på Gärdet? Då har du hittat rätt. Med fyra mikrofoner och en erfaren tekniker på plats är det bara att ta era platser runt bordet och börja prata. Vi ser till att ljudkvalitén är på topp, så sköter ni snacket!

När ni är klara med inspelningen skickar vi de individuella ljudspåren i wav-format som ni sen har full möjlighet att redigera som ni vill. Eller så kan vi hjälpa er hela vägen med redigering och publicering.

Det är även lätt att ta sig hit, med närhet till t-banan. Vi finns ett stenkast från Tessinparken. Så hyr in er i vår podcaststudio, spela in ert avsnitt och invänta folkets jubel efter publiceringen. ;)

Poddstudion står redo. Den är optimerad för fyra personer, men givetvis kan ni vara färre. Vi kan även ta med gäster på distans om det skulle behövas. Teknikern sitter på andra sidan det ljudabsorberande draperiet, så att ni kan gå ostörda in i er poddbubbla.
Image

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Sugen på att starta en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

På jakt efter en inspelningsstudio att hyra? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv vad du behöver hjälp med eller undrar över. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Eller ring 070-369 54 09 och prata med Bjarne.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.