fbpx
Hjälp att spela in en podcast

on air-lampan lyser

Här får du hjälp att spela in din podcast

En podcast är ett suveränt content-format som kan hjälpa till att både stärka relationer och marknadsföra. Går du i tankar att starta en podd men behöver hjälp med inspelningen? På Copyfabriken kan vi hjälpa dig att spela in en podcast.

Copyfabriken hjälper till med podcastproduktion åt flera olika företag med allt från idéer till inspelning, redigering och publicering. Vi har en egen fullt utrustad poddstudio på Gärdet där vi hjälper er att spela in.

Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med podcastinspelning och ge exempel på vad vi tidigare har producerat. 

Skrolla för att lyssna på några smakprov ↓

Vår poddstudio står redo

Bord, stolar, mickar, utrustning – i våra egna lokaler, 20 sekunder från t-banestation Gärdet, har vi en komplett poddstudio. Studion är optimerad för upp till fyra personer med varsin mikrofon. Vi kan även ha med en gäst per telefon, skype eller motsvarande. Många av våra kunder säger sig uppskatta den mysiga inspelningsmiljön. Kaffe är förstås nybryggt när ni kommer.
Image

Podcastproduktion

Det här kan vi hjälpa dig med:

Inspelning på plats hos er?
Passar det bättre med inspelning på plats hos er, kan vi komma med vår mobila utrustning. (Inom Stockholm.)
Hjälp att hitta vinjettmusik
Din podd behöver vinjettmusik. Vi kan hjälpa till att hitta passande intromusik som förmedlar rätt känsla.
Gäster på distans
Har du en eller flera gäster med på distans? Inga problem. Vi kan ta in flera olika ljudkällor.
Publicering
När podden är klar hjälper vi till med publicering så att den blir tillgänglig för alla som vill lyssna.
Puff till sociala medier
Ett poddavsnitt är klart och dags att sprida det. Vi kan ta fram en avsnittspuff som ni kan använda i era sociala kanaler.
Redigering
Klippning och redigering till rätt längd och format samt med eventuell indelning i olika block.

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Sugen på att starta en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver hjälp att spela in en podcast? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv vad du behöver hjälp med eller undrar över. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Eller ring 070-369 54 09 och prata med Bjarne.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.