fbpx
Vår poddbyrå hjälper dig med din podcast

Vi hjälper dig skapa din företagspodd.

Är du intresserad av att skapa en företagspodd, men osäker på hur du ska gå till väga? Copyfabriken hjälper dig genom hela processen!

Fördelarna med att skapa en podd är många. Framförallt ger det ditt företag nya möjligheter att kommunicera med er målgrupp på ett förtroendeskapande sätt.

Oftast är processen med att skapa en podd lite mer omfattande än vad många tror. Vi hjälper därför till i alla led av ditt poddskapande, oavsett om dina funderingar gäller tekniska bitar som inspelning och klippning, eller råd rörande ditt innehåll.

Hos Copyfabriken finns en fullt utrustad poddstudio som står redo för att ge liv åt din podd. Finns du i Stockholm kan vi även komma till er och spela in. Självklart kan du också komma till oss även om ditt företag spelar in på egen hand. Då kan vi hjälpa dig att redigera din podd.

Välkommen ut ur radiotystnaden!

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Vill du lära dig mer om att göra en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver du hjälp med en företagspodd? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.