fbpx
Vår poddbyrå hjälper dig med din podcast

vi är redo med saxen

Behöver du hjälp att redigera din podd?

Podden är ett effektivt verktyg för marknadsföring och relationsskapande. Men för att det ska fungera är kvaliteten A och O.

Copyfabriken hjälper dig att redigera din podd genom att bland annat minimera störande ljud och brus, balansera ljudnivåer och lägga till vinjettmusik och eventuella ljudeffekter. Om du inte kommer till oss med en färdig inspelning kan du istället spela in på plats, i vår fullt utrustade poddstudio.

Vi kan därför hjälpa ditt företag att producera podd från början till slut, att finslipa en idé till en publicerad podd. Behöver du råd och stöd med teknik eller innehållstankar, så hjälper vi med det också.

Låt oss slipa din diamant. Att låta Copyfabriken sköta redigeringen frigör tid för dig och ditt företag att fokusera på nästa avsnitts målgruppsanpassade content. Kvalitet gäller ju trots allt både ljud och innehåll. 

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Sugen på att starta en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver du hjälp med att redigera din podd? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.