fbpx
Vår poddbyrå hjälper dig med din podcast

Vill du producera en företagspodcast? Vi hjälper dig!

Allt fler företag väljer att starta och producera poddar, eftersom det är ett oslagbart sätt att bygga förtroende för ditt varumärke. Men att producera en företagspodcast kräver mer arbete än många tror.

Vi har producerat poddar åt många olika företag och kan hjälpa dig från nykläckt idé till färdigt resultat. Att producera en företagspodcast har många fördelar. Podden är en kanal där du når ut till dina kunder i nya situationer och där kunden aktivt engagerar sig i ditt varumärke.

Hos oss kan du också få råd gällande teknik och utrustning, innehåll och upplägg. Självklart erbjuder vi möjligheten att spela in direkt hos oss i vår poddstudio på Gärdet. Eller hos er om ni finns i Stockholm. Spelar du in på egen hand hjälper vi dig istället med att klippa din podd.

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Vill du lära dig mer om företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver du hjälp med en företagspodd? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv vad du behöver hjälp med eller undrar över. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Eller ring 070-369 54 09 och prata med Bjarne.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.