fbpx
Vår poddbyrå hjälper dig med din podcast

Spelat in podd själv? Vi hjälper dig klippa den.

Har ditt företag bestämt sig för att ge sig in i poddvärlden? Välkommen, här är det kul! Podden är ett medium med stora möjligheter att marknadsföra sig. Men det här med att klippa sin podd, det kan vara en utmaning. Vilken tur att Copyfabriken står redo med saxen.

Vi hjälper företag med allt som rör poddproduktion, oavsett om du kommer till oss med färdiga ljudfiler eller vill spela in i vår studio här på Gärdet. 

Copyfabriken kan klippa din podd så att snacket flyter, missljud försvinner och vinjettmusiken adderas på ett smakfullt sätt. Du får bra kvalitet samtidigt som det ger dig mer tid till att fokusera på att producera nytt, målgruppsanpassat content. Du kan också få råd och stöd kring både teknik och innehåll, för att podden ska hålla så hög kvalitet som möjligt. Konkurrensen om lyssnarna är hård därute.

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Vill du lära dig mer om att göra podd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver du hjälp med att klippa din podd? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.