fbpx
Hjälp att klippa en podcast

pricken över i

Du spelar in själv, men behöver hjälp att klippa din podcast?

En podcast är ett suveränt content-format som kan hjälpa till att både stärka relationer och marknadsföra. Har du en podd eller går du i tankar att starta en podcast, men behöver hjälp att få ihop den från inspelning till färdig podd? Då kan vi hjälpa dig att klippa den.

Copyfabriken hjälper till med podcastproduktion åt flera olika företag med allt från idéer till inspelning, klippning och publicering. Vi kan klippa ihop ljudfiler ni har spelat in själva men även hjälpa till med inspelning i vår fullt utrustade poddstudio på Gärdet. 

I klippningen kan vi bland annat ta bort olika störningar, förbättra taltydligheten, panorera de olika ljudkanalerna och lägga till vinjettmusik. 

Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att klippa podcast.

Några smakprov.

Governo

Governo är ett managementkonsultbolag som hjälper offentlig sektor med råd och strategier. Vi å andra sidan hjälper Governo att producera podden Samhällspassion.

Brottsförebyggande rådet (Brå)

För Brå producerar vi Snacka om brott. I podden, som riktas mot målgruppen "rättsväsendet", pratar de om sin aktuella forskning med både egna medarbetare och inbjudna gäster.

Hypergene

Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd – med en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. De kom till oss för inspelning och redigering av Konkurrenskraft.

Ledarskapspodden Rekondo

Ledarskapskonsulten Holger Björklund diskuterar chefsrollen med inbjudna gäster. Holger finns till vardags på Svenska Coach- och Mentorinstitutet (scmi.se).

Atlas Copco

När Cecilia från Atlas Copcos HR-avdelning ringde och ville göra podd blev vi förstås glada. Resultatet blev People Podcast, inspelat av oss på deras kontor i Nacka.

Cyberförsvarspodden från FRA

FRA arbetar med signalspaning och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi hjälper FRA att producera Cyberförsvarspodden, som ska sprida kunskap till framför allt det offentliga Sverige.

Sugen på att starta en företagspodd?
I vår guide hittar du massor av tips.

Artiklar om struktur, inspelning, redigering, publicering, programlederi och mycket annat.

Behöver du hjälp att klippa en podcast? Tveka inte att höra av dig.

Klicka på knappen, beskriv vad du behöver hjälp med eller undrar över. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Eller ring 070-369 54 09 och prata med Bjarne.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.