fbpx
Vår poddbyrå hjälper dig med din podcast

spela in företagspodden själva?

Workshop för att starta en podd

Vill ni starta en podd och spela in själva? Förbered er med vår smidiga och enkla ”podd-skola”, en halvdags workshop där vi ger er alla kunskaper som krävs om lämplig utrustning, akustik och val av rum/miljö, och även tips och råd kring innehåll, struktur och redigering. Kort sagt en snabbkurs så att ni har kunskaperna som behövs för att komma igång.

Vi kan hålla till vår studio på Gärdet i Stockholm. Eller så kommer vi till er (om ni finns i Stockholmstrakten.)

Hör av dig för att boka vår podd-workshop! Klicka på offertknappen nedan.

Allt ni behöver för att kliva ur radioskuggan

Utrustning och inspelning
Vi ger tips om vilken utrustning och programvara som behövs för att få bra ljud till rimliga kostnader, vilka moment som ingår i själva inspelningen och andra tekniska frågor om ljud, inställningar, klippning med mera.
Tips och tricks
På vår workshop får ni även råd och tips om form, struktur och innehåll i podden, hur man kan bolla fram ämnesval för podden, för- och nackdelar med att låta samtalet flöda fritt eller ha fastare ramar och kanske ett grundläggande manus.
Allt på en halvdag!

Att börja ”podda” kräver inga långa dyra kurser. För att lära sig det viktigaste och komma igång, räcker det med en snabbkurs eller workshop på några timmar. Det vet vi eftersom vi själva sysslar med poddproduktion och även kan erbjuda vår studio och redigeringskompetens för företag som önskar det.

Funderar ni över att starta en företagspodd? Lär er grunderna i vår workshop!

Klicka på knappen och skriv till oss för en offert. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Eller ring 0709-60 35 34 och prata med Eva.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.