fbpx
Redaktör kundtidning

intresseväckande innehåll

En erfaren redaktör lyfter din kund­tidning

En bra kundtidning är en utmärkt kanal för att stärka relationer och förmedla budskap utan att de känns för ”reklamiga”. Copyfabriken kan både hjälpa till att skriva artiklarna och hålla i produktionen i rollen som redaktör.

Det finns många fördelar med en kundtidning: Dina kunder är vana vid att ta till sig information i tidningsform. En tidning känns trovärdig. Och i en kundtidning är du fri att ta upp stort och smått.  Men det gäller att texterna håller måttet rakt igenom. Att de känns rappa, genomarbetade och professionella.

Copyfabriken har stor erfarenhet av att skriva redaktionella texter till kund- och marknadstidningar. Men vi kan även hålla i redaktörskapet. Genom en löpande dialog föreslår vi ett intressant och varierande innehåll och ser till att  texterna blir skrivna.  Om vissa texter kommer från företagets egna medarbetare kan vi finputsa dem och förse dem med vassa rubriker och ingresser.

Behöver du en redaktör till kundtidningen? Hör av dig!

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.