fbpx
Korrekturläsning som kvalitetssäkrar dina texter

språklig felsökning

Korrekturläsning som kvalitetssäkrar dina texter

Att dina texter är välskrivna är otroligt viktigt och kan vara avgörande för vilket förtroende du får från dina kunder. Även små fel kan göra stor skillnad. Därför kan en professionell korrekturläsning av texterna vara mycket värd.

Våra copywriters har lång erfarenhet av korrekturläsning och språkvård. Vi korrekturläser allt från rena textdokument till färdiglayoutade material som tidningar, magasin, broschyrer eller hemsidor. Vi ser noggrant över texterna och rättar till eventuella språkfel och missar så att inget lämnas åt slumpen. På så sätt kan du känna dig trygg med att de texter du publicerar alltid är felfria och av hög kvalitet.

Behöver du hjälp med korrekturläsning? Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om hur vi jobbar, ge exempel på tidigare uppdrag och se hur vi kan hjälpa dig.

Behöver du hjälp med korrekturläsning? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.