fbpx
Letar du efter en Joomla-konsult?

hemma på hemsidor

Letar du efter en Joomla-konsult? Då har du hittat rätt.

Om du plötsligt står inför ett problem med din Joomla-hemida eller behöver utveckla den, kontakta oss. Här får du hjälp av en erfaren Joomla-konsult.

Företagets hemsida ger ofta första intrycket. Därför måste den vara tipptopp och får absolut inte ligga nere. Som din Joomla-konsult kan vi hjälpa dig med både små och stora ändringar där även de små kan göra stor skillnad för din business.

joomla-tjänster

Vad behöver du för hjälp till din Joomla-hemsida?

Designmall

Vi kan installera en ny designmall och anpassa den efter dina grafiska önskemål. Så att dina kunder får ett bra första intryck.

Förbättrad funktionalitet

Vi kan lägga till smarta ”extensions” för att få utökad funktionalitet och göra din Joomla-hemsida mer användarvänlig.

Sökmotoroptimering

Att synas på Google är ett måste för att du ska kunna bli upptäckt av nya kunder. Vi hjälper dig att sökmotoroptimera din Joomla-hemsida för ett bättre resultat.

Versionshantering och säkerhet

Bristande säkerhet kan ge stora konsekvenser. Som din Joomla-konsult kan vi hjälpa dig att uppgradera systemet så att din hemsida blir både säkrare och fungerar som den ska.

Webbshop

Har du eller vill skapa en webbshop? Vi kan hjälpa dig med både uppbyggnad och underhåll.

Innehåll

Vi kan givetvis också hjälpa till att fylla din Joomla-hemsida med innehåll. Allt från webbtexter till bilder och filmer.

Behöver du en Joomla-konsult? Tveka inte att höra av dig!

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Bjarne på 070-369 54 09.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.