fbpx
Innehållsproduktion

Content

Låt oss hjälpa dig med inne­hålls­produktion

Med innehållsproduktion inom content marketing  bygger du förtroende genom att sprida kunskap och nyheter till dina kunder och intressenter. I allt från blogginlägg på hemsidan, inlägg i sociala medier eller en podcast.

Oavsett vilket format du väljer är det viktigt att innehållet är relevant och välproducerat. På Copyfabriken har vi mångårig erfarenhet av både text och podd, och kan hjälpa dig med både enstaka uppdrag och löpande innehållsproduktion.

Content writing 
Våra erfarna skribenter hjälper dig med välskrivet och genomtänkt innehåll till allt från artiklar och white papers till nyhetsbrev och blogginlägg.
» Läs mer om content writing

Sociala medier
Vi hjälper dig att höras i det sociala medie-bruset. Genom bra texter, kampanjer och material som engagerar. Oavsett om vi pratar fejan, insta eller linkedin.
» Läs mer om innehåll till sociala medier

Podcastproduktion 
Podcastproduktion hela vägen från idé och inspelning till redigering och publicering. Vi kan även stå för speakerinlägg och vinjettmusik. Komplett utrustning och inspelningsplats väntar i vår egen studio på Gärdet.
» Läs mer om podcastproduktionBehöver du hjälp med innehållsproduktion? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.