fbpx
Hjälp att skriva en elevator pitch

hisspresentation

Ta hjälp att skriva din elevator pitch

En elevator pitch, eller hisspresentation som det också kallas, är ett perfekt säljredskap att ta fram när du träffar potentiella kunder och snabbt vill berätta vad du gör, för vem och varför. 30 sekunder är allt som krävs, men kort är inte alltid enkelt. Låt oss hjälpa dig att skriva din elevator pitch.

Trots att en elevator pitch  är kort bör den innehålla desto mer. Det gäller att få in så mycket relevant information som möjligt och ge svar på många frågor på kort tid, allt med ett professionellt och slagkraftigt språk. 

Att skriva säljande texter är inget nytt för oss på Copyfabriken, det gör vi varje dag. Vi är ett team erfarna copywriters redo att hjälpa dig att formulera en säljande hisspresentation.

Tveka inte att höra av dig om det låter intressant så kan vi berätta mer om hur vi jobbar och ge exempel på tidigare uppdrag. 

Behöver du hjälp med en elevator pitch? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.