fbpx
Hjälp att korrekturläsa

språklig felsökning

Vi kan hjälpa till att korrektur­läsa

Välskrivna och korrekta texter är otroligt viktigt oavsett ämne. Språkfel, stavfel och slarvfel på hemsidan, i rapporten eller årsredovisningen sänker inte bara förtroendet för företaget – det kan också skapa missförstånd och i värsta fall väcka löje.

För att helt undvika syftningsfel, grammatiska fel eller andra språkliga misstag krävs en erfaren, professionell korrekturläsare med järnkoll på språket. Det har vi på Copyfabriken. Hos oss innefattar det även kontroll av grafiska detaljer (om det är ett layoutat dokument) och fakta som årtal eller rätt stavning av namn på företag och personer.

Vi har genom åren granskat mängder av tidningsartiklar och texter. Vi korrläser både rena textdokument och färdiglayoutade material som tidningar, magasin, broschyrer och webbsidor.

Vill du också försäkra dig om felfria texter och dokument? Skicka en offertförfrågan eller ställ en fråga nedan.

Behöver du hjälp med att korrekturläsa? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 070-539 26 62.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.