fbpx
Företagsnamn

WEBBCOPY SOM GOOGLE GILLAR

Låt våra copywriters vässa er viktigaste kanal – hemsidan

Webben är numera företagets viktigaste kommunikationskanal. Då krävs högsta kvalitet på både struktur, texter och SEO-hantering för att din målgrupp ska hitta din sida, stanna kvar där och i slutändan välja era produkter eller tjänster. Copyfabriken har ett gediget ”cv” inom webbcopy för både mindre och mer omfattande hemsidor. 

Vi hjälper även till med förslag på struktur som gör det lätt och logiskt att navigera och hitta på webbplatsen, om ni ska göra om er webbplats eller är ett nytt företag som ska göra er första hemsida. Givetvis ingår SEO-anpassning av rubriker och texter, puffar, meta-beskrivningar och annat runt omkring, som gör att även Google kommer att gilla den.

När hemsidan väl är klar kan vi fylla på med content som blogginlägg, produkttexter nyhetsbrev, kundcase. Välkommen att lämna din hemsida i trygga copy-händer!

Behöver du hjälp med er copy? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.