fbpx
Företagsnamn

TONALITET

Vi hjälper er att tala med en röst

Tonaliteten är varumärkets ”röst”. Snarare än att beskriva vad ni säger, handlar en tonalitetsplattform om hur ni säger det – som en guide för hur ni uttrycker er i ord och texter. Ödmjukt eller utmanande, skämtsamt eller superseriöst? Kortfattat och sparsmakat eller pratigt och målande, för att ta några exempel på ”motpoler” i en tonalitet. 

Tonalitetsplattformen bör även innefatta ord eller uttryck som företaget inte använder. Det kan vara formuleringar som känns negativa – eller tvärtom, som är skönmålande eller riskerar att vilseleda.

På Copyfabriken har vi hjälpt till med många tonalitetsplattformar, både direkt mot kunder och i samarbete med Designbyrån Silver där vi jobbat med flera kända varumärken inom allt från dagligvaruhandel till kultur. Ofta arbetar vi fram tonalitetsplattformen genom en eller flera workshops tillsammans med kunden. 

Vi är redo att hjälpa dig med en tonalitetsplattform som stärker er personlighet!

Behöver du hjälp med tonen? Låt oss räkna på det.

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss med en prisbild inom 24 timmar. Eller ring Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.