fbpx
Erfaren skribent för dig i Malmö

dags att byta ut lorem ipsum?

Vi sätter ord på varumärken och förpackningar

För designbyråer är vi en självklar partner att vända er till när det grafiska och strategiska varumärkesarbetet behöver fyllas med budskap och texter. Bland annat har vi i många år hjälpt designbyrån Silver med allt från varumärkesplattformar till kreativa förpackningstexter. Främst inom livsmedel och restaurang, men även inom andra branscher.

Vi kan även hjälpa till att vässa texter och budskap i byråns egna presentationer av koncept gentemot kunder. 

Nu stärker vi dessutom våra möjligheter att erbjuda vass engelsk copy genom vår systerbyrå i Los Angeles: Words, Anyone?

Lång erfarenhet av att stötta designbyråvänner

Namngivning med fingertoppskänsla
Att sätta namn på ett företag, en produkt eller tjänst är bland det svåraste – och roligaste – som finns. På Copyfabriken har vi hjälpt till att föreslå och ta fram många nya varumärkesnamn, oftast genom workshops men även genom egen brainstorming, inklusive research kring möjliga och lediga namn och domäner.
Varumärkesplattformar som håller länge
Vi har genom åren hjälpt till att formulera de strategiska budskapen för många varumärken, in både varumärkesplattformar och hållbarhetsplattformar. Från vision, mission och varumärkeslöfte till kärnvärden och brand story. Under arbetsprocessen deltar vi gärna i workshops tillsammans med er och slutkunden, antingen som Copyfabriken eller under er ”flagg”.
Förpackningar – stora ord på små ytor
Förpackningstexter handlar om att kunna göra storverk på små ytor, och kombinera produktens unika känsla med korrekt information om innehåll, användning, tillagning och tips. Det har vi gjort för många livsmedelsprodukter under årens lopp, både ”gamla klassiker” och helt nya varumärken.

Exempel på förpackningscopy

Här är några exempel på varumärken som vi hjälpt med förpackningscopy:
• Skona – hela sortimentet i samband med redesign.
• Bake My Day – texter till en lång rad produkter, även inblandade i namnprocessen.
• Ica Selection – hela sortimentet i samband med redesign.
• Cerveras Table Top Stories – copyconcept och produkttexter.
• Paulúns – copy till granolaförpackningar

Testa oss! Det bästa sättet att ta reda på om vi passar för varandra.

Klicka på knappen och beskriv ditt behov och skicka förfrågan till oss. Eller om du bara har en fråga. Så hör vi av oss inom 24 timmar. Du kan också ringa Eva på 0709-60 35 34.
Image
E-POST
hej@copyfabriken.se
TELEFON
0709-60 35 34
ADRESS
Brantingsgatan 41
115 35 Stockholm
SOCIALA MEDIER
Facebook | Insta | LinkedIn
YouTube
Webbplatsen använder kakor (cookies) för kontaktformulär, inloggningar och statistik. Klicka på Godkänn för att acceptera detta.