Kom igång med content marketing!

image

Fler och fler börjar använda sig av content marketing för att nå ut till kunderna. Vill du också komma igång? Det är inte helt lätt att veta var du ska börja. Vad handlar content marketing egentligen om? Hur ska du tänka? Och vilka kanaler ska du använda?

I boken Content marketing för alla beskrivs content marketing som ”ett arbetssätt för att förändra målgruppens beteende genom att ge tillgång till relevant och värdefullt innehåll på företagets egna plattformar”. Detta kan göras på en mängd olika sätt i en mängd olika kanaler, som sociala medier, bloggar, nyhetsbrev, film eller podcast. I stort handlar det om att bygga förtroende genom att förmedla kunskap och berätta relevanta historier kring din verksamhet. Att profilera dig som en generös expert som delar med sig av kunskap.

 
image

Starta med en workshop

Är osäker på hur du ska gå tillväga? Vi kan hjälpa dig att komma igång med content marketing genom en workshop där vi tillsammans går igenom möjligheter och tar fram idéer om innehåll. Vi tar upp möjliga strategier, budskap i olika kanaler och hur ni kan jobba med en contentkalender för att underlätta planeringen. Tveka inte att kontakta oss för att veta mer eller boka en tid. 

 

 

Vill du ha hjälp att komma igång med content marketing?

Klicka på knappen, beskriv uppdraget och skicka förfrågan till oss. Så hör vi av oss så snart vi kan, dock senast inom 24 timmar.

 

Begär offert

 

 

kontakt
E-post
hej@copyfabriken.se
Telefon
070-539 26 62
Adress
Brantingsgatan 41, 115 35 Stockholm